Warta

Warta

  • Yixian Longshan Stone Materials Co., Ltd dipeunteun salaku kotamadya "Perusahaan Kaséhatan Mikrobiologi"

    Dina hidayah ti biro Kaséhatan County Yi, ngaliwatan rekomendasi akar umbi, lapisan screening, review ahli, Longshan Batu Co., Ltd ieu ngahormatan salaku baoding tingkat kota "usaha kaséhatan Mikrobiologi".Longshan batu ngaliwatan aspék handap sarat ketat tur st ...
    Maca deui
  • The Application of Stone wall cladding

    Aplikasi tina batu témbok cladding

    Cladding témbok batu alam asalna salaku potongan batu individu sareng masihan kamungkinan ampir sajajalan pikeun nyiptakeun pola sareng desain acak.Henteu ngan ukur tiasa dianggo dina témbok internal, témbok éksternal sareng élévasi, tapi ogé dina aplikasi landscaping sapertos témbok kebon, patios, jalur ...
    Maca deui
  • How to distinguish the different materials natural stone

    Kumaha ngabedakeun bahan béda batu alam

    Batu budaya alam dijieun ku bahan baku béda, aya sabak, sandstone, quartz, jeung sajabana, warna anu monochrome sarta multi-warna, kabentuk sacara alami, kalawan saeutik bédana warna, beungeut nya alam, tanpa processing jieunan, nahan nu kasar jeung pesona tina batu aslina....
    Maca deui
  • Natural Stone-Golden Honey Loose Stone

    Batu Alam-Madu Emas Leupas Batu

    Batu sabak madu emas nyaéta batu alam kalayan panangtayungan lingkungan, beunghar ku warna alam, anti dieunakeun, tahan lembab, henteu luntur utamana dianggo di daérah padumukan, villa, kebon sareng gedong umum anu sanés.Warna caang, tékstur euyeub, gaya béda.Garis warna tiasa ngajaga origi ...
    Maca deui
  • Yixian Longshan Stone Materials Co., Ltd

    Yixian Longshan Batu Bahan Co., Ltd

    ——- Proyék anyar "Taman Bahan Gedong Héjo Longfeng" Taman Bahan Gedong Héjo Yixian Longfeng, kalayan total rencanana 170 héktar, nyertakeun legana 130 rébu méter pasagi dina tahap kahiji, kalayan total investasi 456 juta yuan.Proyék ngalaksanakeun uni ...
    Maca deui
  • Warmly Celebrate Yixian Longshan Stone Materials Co.,Ltd As “Baoding Time-honored Brand”

    Warmly Ngagungkeun Yixian Longshan Stone Materials Co., Ltd Salaku "Baoding Time-ngahormatan Brand"

    Longshan Stone ngahadiran upacara panghargaan "Merek anu Dihargaan Waktos Baoding" anu diayakeun ku Biro Dagang Baoding dina 5 Désémber 2021, Kami ngahormatan pisan pikeun dilélér ngahargaan merek anu dihormatan Baoding ku Biro Dagang Baoding, sareng manajer. Zhang Yiwen nampi sertipikat sareng b ...
    Maca deui
  • Safety Education Retraining

    Pelatihan Ulang Atikan Kasalametan

    Ningali ciri-ciri sareng aturan anu ayeuna ngeunaan padamelan kaamanan perusahaan, langkung nguatkeun organisasi sareng kapamimpinan, tanggung jawab anu ketat, ukuran anu lengkep, perusahaan sareng karyawan karya kaamanan lengkep sareng padet, sacara aktip nyegah lumangsungna sagala jinis kacilakaan kaamanan. .
    Maca deui
  • Yixian Longshan Stone Materials Co.,Ltd

    Yixian Longshan Batu Bahan Co., Ltd

    Sesi Pelatihan Angkasa Terbatas Dina énjing-énjing tanggal 8 Nopémber 2021, Kantor Batu Longshan ngatur staf bengkel pikeun ngalaksanakeun pelatihan kaamanan operasi ruang angkasa terbatas, anu dipimpin ku Diréktur Bengkel Yu Haiyan.Diréktur Yu ngajelaskeun kasalametan sateuacan sareng saatos operasi: 1 、The p ...
    Maca deui
  • Happy Mid-Autumn Festival

    Senang Mid-Autumn Festival

    Sapanjang umur, Festival Pertengahan Autumn nyaéta festival grand rahayat Tradisional Cina, salami éta Cina, éta doomed ka 15 Agustus, diangkat bulan purnama jeung tungtung dunya dina time.When jalma ngumpul. jeung kulawarga maranéhanana, ngarasakeun bulan jeung nganjang ka danau, méré th...
    Maca deui
  • Atikan Kasalametan jeung Rapat Pelatihan

    Dina isuk 31 Agustus 2021, Yixian Longshan Stone Materials Co., Ltd ngatur staf manajemén logistik pikeun ngalaksanakeun pendidikan sareng pelatihan pikeun tilu kacilakaan kaamanan produksi karacunan sareng sesak napas anu lumangsung sacara berturut-turut dina industri metalurgi sareng non-ferrous. ...
    Maca deui
  • Sumbangan cinta, nungkulan kasusah babarengan

    Yixian Longshan Stone Materials Co., Ltd. nampi 342 cartons barang sareng bahan pikeun merangan caah musiman sareng pencegahan wabah ti Daoxiangcun Food Group Co., LTD., Kuil Xinyang Xianyin sareng unit sanésna nyumbangkeun tanggal 12 Agustus 2021, manajer umum. Mr.Geng faktor batu Longshan...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping Magistrate Cao Qingwei ngadatangan Longshan Stone Factory

    Dina 6 Agustus 2021, Cao Qingwei, timbalan kapala eksekutif di Yi County, Feng Guoli, diréktur Komisi Pembangunan sarta Reformasi Nasional, Shi Pingzao, sekretaris Kota Gaocun jeung anggota pihak séjén indit ka Longfeng Héjo Bahan Gedong Park ngalaksanakeun panalungtikan, mantuan. perusahaan ngabéréskeun anu aya ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2