Budaya Batu-VNS-1308HWPB

Budaya Batu-VNS-1308HWPB

Pedaran pondok:

Barang No.:VNS-1308HWPB

Ngaran barang:Arktik Bodas Ledger Panel

Ukuran: 150 × 600mm

Kandel: 10-20mm

Beurat: 35KG / M2

Bahan: alami kuarsa

Warna:Bodas murni


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan

Pikeun produk ieu kami ogé nyebatna panel bodas salju, permukaanna sapertos salju, nalika panel handapeun sinar panonpoé, aya sababaraha tempat ngagurilap dina permukaan, éta katingalina saé pisan. Rengse pamisah ieu alami sareng idéal pikeun proyék desain témbok interior sareng luar sareng éta mangrupikeun pilihan pisan pikeun ngahias kamar anjeun atanapi kebon anjeun. Éta pangaruh balikeun ka alam sareng éta bahan wangunan modis pikeun hiasan modéren. Disebut salaku bahan hias héjo kusabab eusi radioaksi na anu langkung handap ngabandingkeun sareng tingkat standar Komisi Internasional Perlindungan Radiologis. Pikeun produk ieu, kami gaduh produksi barang ieu langkung ti 30 taun sareng gaduh pangalaman produksi anu cekap. Nunggu kerjasama anjeun.

Aplikasi

Kami ngarékoméndasikeun produk ieu dipaké dina témbok jero rohangan atanapi luar. sapertos témbok ruang tamu, hawu, dapur, tembok tandur sareng kolam renang. 

FAQ

1. Naon ari MOQ?

Teu aya MOQ, kami pabrik, anjeun tiasa mesen kuantitas naon waé pikeun kabutuhan anjeun.

2. Sabara seueur padamel di pabrik anjeun?

Pabrik urang gaduh 99 padamel

3. Ngeunaan pabrik urang

Pabrik kami didirikan dina 1988, éta gaduh langkung ti 30 taun sajarah. Sareng pabrik kami parantos nyayogikeun ADEO F KINGFISHER 、 RONA 、 OBI sareng HOMEDEPOT salami mangtaun-taun.

4. Naon port pangiriman?

Xingang, Tianjin, Cina

5. Naon waktos pangirimanna?

Umumna 15 dinten tiasa ngarengsekeun hiji wadah.

6. Kami tiasa nyayogikeun "Z" bentuk 、 "S" bentuk sareng lempeng sareng kami ogé tiasa akur kana pamundut anjeun pikeun produksi.

detail

Ngepak

Paking biasa nyaéta 7 pcs / box, 60 box / peti, 20crates / wadah. Urang ogé tiasa akur kana pamundut anjeun ka pengepakan.

VNS-014APB (5)

KACANG KAYU, PERLU FUMIGASI

VNS-014APB (4)

Peti PLYWOOD, Éta FREE FUMIGATION

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami dina waktosna, kami bakal masihan anjeun waleran anu nyugemakeun, hayu kepuasan pelanggan parantos janten tujuan urang sareng kami ngarepkeun pamariksaan anjeun. Inpormasi lengkep, mangga E-mail kami: longshanshi@vip.126.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami