Budaya Batu-VNS-1308HGPB

Budaya Batu-VNS-1308HGPB

Pedaran pondok:

Barang No.:VNS-1308HGPB

Ngaran barang:Alaska Gray/Mendung Gray Panel Ledger

Ukuran: 150 × 600

Kandel: 10-20mm

Beurat: 35KG / M2

Bahan:Quartz Pengetahuan Alam

Warna:kulawu sareng bodas dicampur


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan

Éta mangrupikeun produk paling populér di pasar batu, kami ngekspor produk ieu ka sadaya penjuru dunya mangtaun-taun. Nada abu-abu lemes dilengkepan ku varian alami sareng pembuluh batu. Anggo pikeun nyiptakeun fitur desain anu saé kalebet témbok aksen, témbok hawu, sareng kanggo proyék-proyék luar kalebet pelapis struktur sareng elemen arsitéktur kalebet balok pendukung sareng témbok pananggeuy. kami tiasa nyayogikeun ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten, Hormat pisan yén urang tiasa ngagaduhan kerjasama sareng anjeun di payun.

Aplikasi

Éta tiasa dianggo sacara luas di villa mewah, komunitas, klub hotél, tembok lansekap taman, resort, taman, kafe, témbok tukang interior sareng interior wangunan sareng interior luar hiasan témbok. Tékstur batu budaya alami sareng indah. ngedalkeun rasa balik ka alam.

FAQ

1. Naon ari MOQ na?

Teu aya MOQ, kami pabrik, anjeun tiasa mesen naon waé anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

2. Sabara seueur padamel di pabrik anjeun?

Pabrik urang ngagaduhan 99 padamel

3. Iraha pabrik anjeun didirikeun?

Pabrik urang didirikeun taun 1988, éta ngagaduhan langkung ti 30 taun sajarah.

4. Naon port pangiriman?

Xingang, Tianjin, Cina

5. Naon waktos pangirimanna?

Umumna 15 dinten tiasa ngarengsekeun hiji wadah.

6. Kami tiasa nyayogikeun "Z" bentuk 、 "S" bentuk sareng lempeng sareng kami ogé tiasa akur kana pamundut anjeun pikeun produksi.

detail

Ngepak

Paking biasa nyaéta 7 pcs / box, 60 box / peti, 20crates / wadah. Urang ogé tiasa akur kana pamundut anjeun ka pengepakan.

VNS-014APB (5)

CRATE KAYU, PERLU FUMIGASI

VNS-014APB (4)

Peti PLYWOOD, Éta FREE FUMIGATION

Inpormasi lengkep ngeunaan pabrik kami

a. Pabrik urang ngalangkungan pamariksaan BV, hasilna tingkat B.

b. Sertipikat ISO9001: 2015

c. Kami gaduh tim QC urang sorangan, urang tiasa ngajamin kualitas produk.

d. Pabrik urang parantos nyayogikeun ADEO F KINGFISHER 、 RONA 、 OBI sareng HOMEDEPOT salami mangtaun-taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami