Budaya Batu-VNS-1308DCB

Budaya Batu-VNS-1308DCB

Pedaran pondok:

Barang No.:VNS-1308DCB

Nami barang: Hideung Quartz Tembok Cladding Panel Ipis

Ukuran:100X360MM / 100X350MM / 100X400MM

Kandel:8-15mm

Beurat: 27KG / M2

Bahan:Natural Kuarsa

Warna:Hideung

Jangka pamayaran: T / T atanapi L / C


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk

1. Gampang dipasang, sareng ku harga anu murah. Warna budaya hideung anu caang tina batu budaya ieu gampang pisan cocog sareng warna anu sanés. Ngadamel desain anjeun kumplit sareng batu alam anu luar biasa ieu.

2. Beuratna langkung enteng tibatan produk sanés. éta langkung gampang dibawa sareng konstruksi.

3. Jembar rentang produk kalayan gaya sareng ukuran anu béda. Kami tiasa nampi produk batu khusus anu dipersonalisasi, salami nasabah nyayogikeun desain naon ku gambar atanapi gambar, urang dasarna tiasa nyayogikeun palanggan sareng produk.  

4. Permukaan unik na nawiskeun rupa-rupa desain, warna sareng desain anu béda henteu ngakibatkeun pola anu teu cocog. Nyatana, ieu ngan bakal nambahan kaéndahan batu bata batu tulis, sabab éta mawa perasaan jalma anu béda.

Anggo

Produkna tiasa seueur dianggo dina perumahan masing-masing sareng proyek komérsial dina hiasan di jero ruangan sareng ker, ogé kuadrat ageung, peletakan jalan sareng karya lansekap. Tékstur batu budaya alami sareng indah. ngedalkeun rasa balik ka alam

FAQ

1. Naha milih urang?

a. Pabrik urang ngalangkungan pamariksaan BV, hasilna tingkat B.

b. Sertipikat ISO9001: 2015

c. Kami gaduh tim kadali kualitas profesional, QC kami bakal ketat mariksa tina bahan baku pikeun produk réngsé sapotong demi sapotong.

c. Pabrik urang parantos nyayogikeun ADEO F KINGFISHER 、 RONA 、 OBI sareng HOMEDEPOT salami mangtaun-taun.

2. Sabara seueur padamel di pabrik anjeun?

Pabrik urang ngagaduhan 99 padamel

3. Naon port pangiriman?

Xingang, Tianjin, Cina

4. Naon waktos pangiriman?

Umumna 15 dinten tiasa ngarengsekeun hiji wadah saatos nampi setoran.

Ngepak

Paking biasa nyaéta 12 pcs / box, 112 box / pallet, 20pallets / container. Urang ogé tiasa akur kana pamundut anjeun ka pengepakan.

packing

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami