Budaya Batu-VNS-1120PB

Budaya Batu-VNS-1120PB

Pedaran pondok:

Barang No.:VNS-1120PB

Ngaran barang:Panel ledger Emas Emas

Ukuran: 150 × 600mm

Kandel: 10-20mm

Beurat: 35KG / M2

Bahan: batu tulis alami

Warna:warna keyeng

Jangka pamayaran: T / T atanapi L / C 


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan

Panel ledger batu tulis alami ieu diwangun ku coklat jero, abu sareng petunjuk karat. Kami nyayogikeun sababaraha warna, bérés, tékstur, sareng gaya ogé koordinasi potongan sudut supados anjeun tiasa ngalengkepan proyek padumukan atanapi komérsial anjeun. Kalayan batu anu ditumpuk, anjeun bakal ngaraos angeun, tékstur anu pikaresepeun, sareng detil arsitéktur anu bakal ningkatkeun ruang jero ruangan atanapi ker anjeun. Sareng, seueur panél ieu nyayogikeun pamasangan anu gampang pikeun sanés boh pikeun profesional pikeun ngabantosan anjeun damel dina waktos anu sakedap. Tambih Deui, bahan pikaresepeun ieu bakal pastikeun ngaluarkeun tren naon waé, janten anjeun bakal resep tampilan batu tradisional, pedesaan, atanapi modéren anjeun pikeun taun anu bakal datang.

Aplikasi

Éta tiasa dianggo dina rupa-rupa daérah, sapertos témbok ruang tamu, hawu, dapur, témbok taneman sareng kolam. 

Catetan pikeun ngagaleuh produk

1. Mangga nyanggakeun kasalahan ukuran + -2mm, sabab éta dipotong ku tangan, Punten pasang urutan upami anjeun henteu keberatan, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun

2. Punten ngartos yén warna na tiasa janten sakedik bénten kusabab éta warna alami.

FAQ

1. Naon ari MOQ na?

Teu aya MOQ, kami pabrik, anjeun tiasa mesen naon waé anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

2. Sabara seueur padamel di pabrik anjeun?

Pabrik urang ngagaduhan 99 padamel

3. Iraha pabrik anjeun didirikeun?

Pabrik urang didirikeun taun 1988, éta ngagaduhan langkung ti 30 taun sajarah.

4. Naon port pangiriman?

Xingang, Tianjin, Cina

5. Naon waktos pangirimanna?

Umumna 15 dinten tiasa ngarengsekeun hiji wadah saatos nampi setoran.

6. Kami tiasa nyayogikeun "Z" bentuk 、 "S" bentuk sareng lempeng sareng kami ogé tiasa akur kana pamundut anjeun pikeun produksi.

detail

Ngepak

Paking biasa nyaéta 8 pcs / box, 60 box / peti, 20crates / wadah. Urang ogé tiasa akur kana pamundut anjeun ka pengepakan.

VNS-014APB (5)

CRATE KAYU, PERLU FUMIGASI

VNS-014APB (4)

Peti PLYWOOD, Éta FREE FUMIGATION


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami