Budaya Batu-VNS-018CB

Budaya Batu-VNS-018CB

Pedaran pondok:

Barang No.:VNS-018CB

Ngaran barang:Batu Tulis Hideung Panel Ipis

Ukuran:100X360MM / 100X350MM

Kandel:8-15mm

Beurat: 25KG / M2

Bahan:Nsabak atural

Warna:Warna hideung 


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk

1. Éta 4 strip, total panjangna 40cm. Interlock 5cm. Bentuk biasa nyaéta Z sareng S. Kandelna 8-15MM, kakuatanna hampang pisan, janten langkung gampang dibawa sareng konstruksi.

2. Sakabeh panel didamel ku bahan batu. Héséna, kapadetan sareng tahan makéna nyaéta ubin keramik anu teu aya bandingna. Sareng disebut bahan hias héjo kusabab kandungan radioaksi na anu langkung handap ngabandingkeun sareng tingkat standar Komisi Internasional Perlindungan Radiologis.

3. permukaan masih nahan tékstur batu alam unik sareng warna saatos ngahasilkeun, motong sareng ngariung kombinasi.

Anggo

Éta tiasa dianggo dina sababaraha aplikasi ti jero rohangan dugi ka luar. Aksen dapur deui Santika, hawu, outdoor barbecue atanapi planter témbok kalayan panels ipis ieu. 

Catetan pikeun ngagaleuh produk

1. Mangga nyanggakeun kasalahan ukuran + -2mm, sabab éta dipotong ku tangan, Punten pasang urutan upami anjeun henteu keberatan, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun

2. Punten ngartos yén warna na tiasa janten sakedik bénten kusabab béntenna layar sareng cahaya.

Émbaran sanésna

1. Naon ari MOQ na?

Teu aya MOQ, kami pabrik, anjeun tiasa mesen naon waé anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

2. Sabara seueur padamel di pabrik anjeun?

Pabrik urang ngagaduhan 99 padamel

3. Iraha pabrik anjeun didirikeun?

Pabrik urang didirikeun taun 1988, éta ngagaduhan langkung ti 30 taun sajarah.

4. Naon port pangiriman?

Xingang, Tianjin, Cina

5. Naon waktos pangirimanna?

Umumna 15 dinten tiasa ngarengsekeun hiji wadah saatos nampi setoran.

Ngepak

Paking biasa nyaéta 12 pcs / box, 112 box / pallet, 20pallets / container. Urang ogé tiasa akur kana pamundut anjeun ka pengepakan.

packing

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami dina waktosna, kami bakal masihan anjeun waleran anu nyugemakeun, hayu kepuasan pelanggan parantos janten tujuan kami sareng kami ngarepkeun pamariksaan anjeun. Inpormasi lengkep, mangga E-mail kami:longshanshi@vip.126.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami