Budaya Batu-VNS-014XPB

Budaya Batu-VNS-014XPB

Pedaran pondok:

Item No.:VNS-014XPB

Nami barang: Autumn Daun Sabak Ledger Panel

Ukuran: 150 × 600mm

Kandel: 10-20mm

Beurat: 32KG / M2

Bahan: batu tulis alami

Warna:Beige, Hawuk, Bodas sareng Biru campuran


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan

Produk ieu warna-warni, éta katingalina saé pisan sareng permukaanna masih ngajaga tékstur batu alam anu unik sareng warna saatos ngahasilkeun, motong sareng ngabeungkeut kombinasi. Éta mangrupikeun pilihan pisan pikeun ngahias kamar anjeun atanapi kebon anjeun. Éta ngagaduhan pangaruh pikeun mulang ka alam sareng éta mangrupikeun bahan bangunan modis pikeun hiasan modéren. Disebut salaku bahan hiasan héjo kusabab kandungan radioaksi na anu langkung handap ngabandingkeun sareng standar harga Komisi Internasional ngeunaan Perlindungan Radiologis. Pikeun produk ieu, urang gaduh tambang nyalira sareng gaduh bahan baku anu cekap, anu pangpentingna anjeun tiasa kéngingkeun harga anu paling murah sareng produk kualitas anu pangsaéna sareng bentuk layanan anu paling saé.

Aplikasi

Éta tiasa dianggo dina sababaraha aplikasi ti jero rohangan dugi ka luar. Aksen dapur deui Santika, hawu, outdoor barbecue atanapi planter témbok kalayan panel ledger ieu. 

Catetan pikeun ngagaleuh produk

1. Mangga nyanggakeun kasalahan ukuran + -2mm, sabab éta dipotong ku tangan, Punten pasang urutan upami anjeun henteu keberatan, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun

2. Punten ngartos yén warna na tiasa janten sakedik bénten kusabab éta warna alami.

FAQ

1. Naon ari MOQ na?

Teu aya MOQ, kami pabrik, anjeun tiasa mesen naon waé anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

2. Sabara seueur padamel di pabrik anjeun?

Pabrik urang ngagaduhan 99 padamel

3. Ngeunaan pabrik urang

Pabrik urang didirikeun taun 1988, éta ngagaduhan langkung ti 30 taun sajarah.

4. Naon port pangiriman?

Xingang, Tianjin, Cina

5. Naon waktos pangirimanna?

Umumna 15 dinten tiasa ngarengsekeun hiji wadah saatos nampi setoran.

6. Kami tiasa nyayogikeun "Z" bentuk, "S" bentuk sareng lempeng, Sareng kami ogé tiasa akur kana pamundut anjeun pikeun produksi.

detail

Ngepak

Paking biasa nyaéta 7 pcs / box, 60 box / peti, 20crates / wadah. urang ogé tiasa akur kana pamundut anjeun ka pengepakan.

VNS-014APB (5)

CRATE KAYU, PERLU FUMIGASI

VNS-014APB (4)

Peti PLYWOOD, Éta FREE FUMIGATION


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami