Budaya Batu-VNS-014BCB

Budaya Batu-VNS-014BCB

Pedaran pondok:

Barang No.:VNS-014BCB

Ngaran barang: Multicolor Tembok Cladding Panel Ipis

Ukuran:100X360MM / 100X350MM

Kandel:8-15mm

Beurat: 27KG / M2

Bahan:Natural Stelat

Warna:Hawukkonengbodaspink campuran


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk

1. Panel Tembok Ipis Batu nyaéta jalur batu panjang disusun dina pola. Éta glued babarengan langkung saé dianggo pikeun pelapis luar sareng area hawu. Unggal sét ubin ngandung campuran warna dasar anu sami, anu nambihan minat ogé nyiptakeun rasa batu alam anu unik.

2. Desain Panel Tembok Batu tiasa dirobih gumantung kana aplikasi anu jelas pikeun di jero rohangan sareng di luar ruangan. Rupa-rupa pilihan warna sareng langkung cocog sareng kabutuhan desain anu béda. 

Anggo

Sistem pelapis batu alam cocog pikeun panggunaan luar sareng interior. Éta aya dina bentuk modular sareng gancang sareng gampang dipasang. Aranjeunna sering dianggo dina témbok fitur, kolam renang sakurilingna, halaman, tempat hiburan, hawu batu alam sareng fitur cai. 

Catetan pikeun ngagaleuh produk

1. Mangga nyanggakeun kasalahan ukuran + -2mm, sabab éta dipotong ku tangan, Punten pasang urutan upami anjeun henteu keberatan, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun

2. Punten ngartos yén warnana tiasa rada benten kusabab warna alami.

FAQ

1. Naha milih urang?

a. Pabrik urang ngalangkungan pamariksaan BV, hasilna tingkat B.

b. Sertipikat ISO9001: 2015

c. Kami gaduh tim QC urang sorangan, urang tiasa ngajamin kualitas produk.

d. Pabrik urang parantos nyayogikeun ADEO F KINGFISHER 、 RONA 、 OBI sareng HOMEDEPOT salami mangtaun-taun.

2. Sabara seueur padamel di pabrik anjeun?

Pabrik urang ngagaduhan 99 padamel

3. Iraha pabrik anjeun didirikeun?

Pabrik urang didirikeun taun 1988, éta ngagaduhan langkung ti 30 taun sajarah.

4. Naon port pangiriman?

Xingang, Tianjin, Cina

5. Naon waktos pangirimanna?

Umumna 15 dinten tiasa ngarengsekeun hiji wadah saatos nampi setoran.

Ngepak

Paking biasa nyaéta 12 pcs / box, 112 box / pallet, 20pallets / container. Urang ogé tiasa akur kana pamundut anjeun ka pengepakan.

packing

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami dina waktosna, kami bakal masihan anjeun waleran anu nyugemakeun, hayu kepuasan pelanggan parantos janten tujuan kami sareng kami ngarepkeun pamariksaan anjeun. Inpormasi lengkep, mangga E-mail kami:longshanshi@vip.126.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami