Budaya Batu-VNS-014APB

Budaya Batu-VNS-014APB

Pedaran pondok:

Item No.:VNS-014APB

Nami barang: Panel Ledger Madu Emas

Ukuran: 150 × 600mm

Kandel: 10-20mm

Beurat: 35KG / M2

Bahan:Nsabak atural

Warna: beige sareng bodas dicampur


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan

Mangrupikeun produk anu pang populerna di pasar batu, permukaan masih nahan tékstur batu alam anu unik sareng warna saatos ngahasilkeun, motong sareng ngabeungkeut kombinasi. Sakabeh panel didamel ku bahan batu. Héséna, kapadetan sareng tahan makéna nyaéta ubin keramik anu teu aya bandingna. Éta ngagaduhan pangaruh balik deui ka alam sareng éta mangrupikeun bahan wangunan modis pikeun hiasan modéren. Disebut salaku bahan hiasan héjo kusabab kandungan radioaksi na anu langkung handap ngabandingkeun sareng tingkat standar Komisi Internasional ngeunaan Perlindungan Radiologis.

Aplikasi

Éta tiasa dianggo dina sababaraha aplikasi ti jero rohangan dugi ka luar. Aksen dapur deui Santika, hawu, outdoor barbecue atanapi planter témbok kalayan panel ledger endah ieu. 

Catetan pikeun ngagaleuh produk

1. Mangga nyanggakeun kasalahan ukuran + -2mm, sabab éta dipotong ku tangan, Punten pasang urutan upami anjeun henteu keberatan, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun

2. Punten ngartos yén warna na tiasa janten sakedik bénten kusabab éta warna alami.

FAQ

1. Naon ari MOQ na?

Teu aya MOQ, kami pabrik, anjeun tiasa mesen naon waé anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

2. Sabara seueur padamel di pabrik anjeun?

Pabrik urang ngagaduhan 99 padamel

3. Iraha pabrik anjeun didirikeun?

Pabrik urang didirikeun taun 1988, éta ngagaduhan langkung ti 30 taun sajarah.

4. Naon port pangiriman?

Xingang, Tianjin, Cina

5. Naon waktos pangirimanna?

Umumna 15 dinten tiasa ngarengsekeun hiji wadah saatos nampi setoran.

6. Urang tiasa nyayogikeun bentuk "Z". "S" bentuk sareng lempeng sareng urang ogé tiasa akur kana pamundut anjeun pikeun produksi.

detail

Ngepak

Paking biasa nyaéta 7 pcs / box, 60 box / peti, 20crates / wadah. Urang ogé tiasa akur kana pamundut anjeun ka pengepakan.

VNS-014APB (5)

CRATE KAYU, PERLU FUMIGASI

VNS-014APB (4)

Peti PLYWOOD, Éta FREE FUMIGATION

Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun. Kanggo inpormasi lengkep, punten E-mail ka kami: longshanshi@vip.126.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami