Batu Cobble

Batu Cobble

  • Machine-made Rubble Stone

    Batu Karet didamel Mesin

    Nami barang: Batu buatan Batu

  • Machine-made Cobble Stone

    Batu Cobble buatan mesin

    Ngaran barang: Batu-batu Cobble buatan mesin

    Ukuran: Ukuran biasa nyaéta 1-3mm, 3-8mm, 8-15mm, 10-20mm, 15-30mm, 20-40mm, 30-50mm, urang ogé tiasa ngalakukeun ukuran khusus pikeun pamundut anjeun.

    Nagara aslina: Cina

    Bahan: kapur

    Warna:PinkHawukGetih BeureumKulit MacanBodasHideungHéjo jsb.