Tentang Kami

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Batu Longshan didirikan dina taun 1988, kalayan modal anu kadaptar 10 juta yuan. Lokasina di Yixian, Baoding City, Hebei di Cina. Pikeun ngajantenkeun longshan janten perusahaan modéren kalayan ngolah, ngahasilkeun, ngajual sareng ngalayanan.

Pabrik ngagaduhan lokakarya produksi modéren, alat produksi canggih, fasilitas damel sampurna, produksi taunan batu tulis alami 500,000 méter pasagi, 20.000 batu batu bulat, 40.000 méter pasagi granit, penghasilan taunan $ 3 juta. 

Produk anu dijual ka Itali, Jérman, Kanada, Jepang sareng langkung ti 50 nagara sareng doméstik utama. Kalayan langkung ti tilu puluh taun kerja keras, Longshan parantos janten dasar produksi batu tulis. Pelanggan asing panginten kabiasaan mésér batu tulis ti Cina, sareng angkat ka Yixian, ngan ukur pikeun Longshan.

Kauntungan

Di taun 2000, Longshan parantos ngaluluskeun sistem oténtikasi sistem mutu internasional ISO9001: 2000 mimitina di daérah sabak sareng produk batu ti longshan ngaliwat pihak katilu tina inspeksi HK ITS. Longshan Stone suksés nawar Stadion Birds'Nest tina Olimpiade Beijing di 2008 sareng nyayogikeun batu tulis sekitar 10.000 méter pasagi. Batu Longshan parantos kéngingkeun pujian luhur ti konsumén di bumi sareng di mancanagara pikeun produk anu saé sareng reputasi anu dipercaya.

Batu ti Longshan dieksploitasi tina titipan batu anu dibentuk milyaran taun ka pengker. Kualitas pengerasan na pasti ditangtukeun kakuatan bending na tinggi, tekanan-resisting, pakean-buktina sareng korosif-nolak. Batu Longshan disebut salaku bahan hiasan héjo kusabab kandungan radioaksi na anu langkung handap ngabandingkeun sareng tingkat standar The International Commissionon on Radiological Protection. Produk batu éta kalayan warna anu cerah sareng struktur lapisan anu khusus sareng sababaraha jinis, sapertos ubin, batu supa, batu hateup, témpél bersih, batu budaya, mozaik, granit sareng sajabina. Sareng aranjeunna dianggo di gedong umum, villa, pakarangan, kebon sareng konstruksi sanésna, nyebrotkeun gedong-gedong janten anggun sareng mawa jalma-jalma ka lingkungan alam, sareng ogé sajenis bahan wangunan modéren sareng modis.

Batu Longshan parantos ngembangkeun sareng ngararancang kakhususan anyar Yizhou-Pretty Spring, Dina Cina Meiquanshi kalayan langkung ti dua puluh taun pamahaman jero sareng panilitian na. sareng parantos dihargaan 25 patén nasional. Jenis Humidifier-Spring ieu tiasa ngendalikeun kalembaban dina ruang lingkup anu paling pas pikeun awak manusa ku cai daur ulang na, nguap sacara alami, kalayan fungsi remisi garing, suplemen cai sareng diberesihkeun. Ayeuna Longshan Stone parantos ngaluncurkeun ka pasar, sareng parantos kéngingkeun reputasi anu saé pisan.

Di pikahareupeun, Longshan Stone bakal salawasna taat kana prinsip 'ngarawat jalma-jalma kalayan jujur, kerja keras ku ati, ngudag kualitas unggul sareng efisiensi tinggi, dumasar kana kiridit anu saé' sareng damel bareng kalayan tulus sareng lega sareng klien di jero negeri sareng luar negeri.