Produk unggulan

  • Cultural Stone-VNS-1308DCB

    Budaya Batu-VNS-1308DCB

    1. Gampang dipasang, sareng ku harga anu murah. Warna budaya hideung anu caang tina batu budaya ieu gampang pisan cocog sareng warna anu sanés. Ngadamel desain anjeun kumplit sareng batu alam anu luar biasa ieu. 2. ...

  • Cultural Stone-VNS-1308HWPB

    Budaya Batu-VNS-1308HWPB

    Pikeun produk ieu kami ogé nyebatna panel bodas salju, permukaanna sapertos salju, nalika panel handapeun sinar panonpoé, aya sababaraha tempat ngagurilap dina permukaan, éta katingalina saé pisan. Beulah ieu rupina ...

  • Cultural Stone-VNS-1308HGPB

    Budaya Batu-VNS-1308HGPB

    Éta mangrupikeun produk paling populér di pasar batu, kami ngekspor produk ieu ka sadaya penjuru dunya mangtaun-taun. Nada abu-abu lemes dilengkepan ku varian alami sareng pembuluh batu. U ...

  • Cultural Stone-VNS-1120PB

    Budaya Batu-VNS-1120PB

    Panel ledger batu tulis alami ieu diwangun tina coklat jero, abu sareng petunjuk karat. Kami nyayogikeun sababaraha warna, bérés, tékstur, sareng gaya ogé koordinasi potongan sudut sahingga anjeun tiasa ...

  • Cultural Stone-VNS-014XPB

    Budaya Batu-VNS-014XPB

    Produk ieu warna-warni, éta katingalina saé pisan sareng permukaanna masih ngajaga tékstur batu alam anu unik sareng warna saatos ngahasilkeun, motong sareng ngabeungkeut kombinasi. Éta pilihan pisan pikeun d ...

  • Cultural Stone-VNS-014APB

    Budaya Batu-VNS-014APB

    Mangrupikeun produk anu pang populerna di pasar batu, permukaan masih nahan tékstur batu alam anu unik sareng warna saatos ngahasilkeun, motong sareng ngabeungkeut kombinasi. Sakabeh panel didamel ku t ...

  • Cultural Stone-VNS-018CB

    Budaya Batu-VNS-018CB

    1. Éta 4 strip, total panjangna 40cm. Interlock 5cm. Bentuk biasa nyaéta Z sareng S. Kandelna 8-15MM, kakuatanna hampang pisan, janten langkung gampang dibawa sareng konstruksi. 2. Sakabeh pane ...

  • Cultural Stone-VNS-014BCB

    Budaya Batu-VNS-014BCB

    1. Panel Tembok Ipis Batu nyaéta jalur batu panjang disusun dina pola. Éta glued babarengan langkung saé dianggo pikeun pelapis luar sareng area hawu. Unggal sét ubin ngandung campuran ...

Kasus Produk Kami

  • case2
  • case3
  • case
  • case1
  • c2
  • c3
  • c4
  • c1

TENTANG KAMI

Batu Longshan didirikan dina taun 1988, kalayan modal anu kadaptar 10 juta yuan. Lokasina di Yixian, Baoding City, Hebei di Cina. Pikeun ngajantenkeun longshan janten perusahaan modéren kalayan ngolah, ngahasilkeun, ngajual sareng ngalayanan…

Tuturkeun Kami